ページの先頭へ
ホーム

マレーシアの不動産(賃貸・コンドミニアム・民泊・売買)のことならエリッツインターナショナルマレーシアへ。

MENU

Newsお知らせ

  1. エリッツインターナショナルトップ
  2. お知らせ
  3. JOM BELI HARTANAH DI JEPUN (Malay Version)

2022.07.25

JOM BELI HARTANAH DI JEPUN (Malay Version)

Ini adalah masa yang sesuai untuk melabur dan membeli asset hartanah di Jepun sama ada hartanah baru, hartanah lama, tanah dan rumah kedai.

Antara sebab-sebab nya adalah;

Kejatuhan nilai mata Yen
Mata wang yeng jatuh ke paras terendah harga 138.00 berbanding US dolar buat kali pertama sejak Sepetember 1998, selepas harga pengguna tahunan Amerika Syarikat mencatatkan penigkatan terbesar dalam 40 tahun. Dikatakan bahawa ini adalah masa yang sesuai untuk para pelabur dan pembeli untuk memiliki asset hartanah Jepun di bawah harga pasar.


Sistem pengankutan awam yang sistematik
Tidak dapat disangkal lagi, sistem pengankutan awam Jepun diakui cekap dan sistematik terutamanya kemudahan kereta api. Jepun memiliki ketersampaian laluan kereta api dari kawasan bandar sehingga la kawasan luar bandar. Memudahkan pergerakan tanpa perlu memiliki kenderaan sendiri.  


Kemudahan teknologi
Jepun terkenal dengan pembangunan teknologi mereka sendiri yang pesat dan diiktiraf di peringkat antarabangsa. Kemudahan teknologi ini boleh didapati di setiap pelusok Jepun seperti dalam restoran (Mesin pesan makanan), di dalam pasaraya, tempat letek kenderaan bawah tanah, tandas mesra alam, penggunaan gadjet camera dan system permotoran.

Kami Elitz International Malaysia boleh membantu anda dalam urusan pertanyaan jual beli hartanah di Jepun. Kepakaran kami dalam urursan hartanah di Jepun (terutamanya Kyoto) sudah melebihi 35 tahun dengan kekuatan pekerja lebih 400 orang.

Website Jepun: https://www.elitz-f.co.jp/

Dalam website ini, anda boleh click mana-mana rumah, kedai atau pejabat yang berkenan di hati untuk pelaburan anda, sesuai dengan kehendak dan budget.


Segala details seperti susun atur rumah, luaran, dalaman, tandas, bilik dan kemudahan awam boleh diteliti sebelum membuat keputusan membeli.

Website Malaysia: https://elitz-international.com/

Contact No. Malaysia:

+6011-11907758 (Mr. Yoshii)
+6018-3700799 (Mr. Muiz)

アーカイブ

お問い合わせはこちら

資料請求,内覧予約,ご相談など
お気軽にお問合せください!

エリッツインターナショナル

マレーシアの不動産・賃貸・留学・移住なら
エリッツインターナショナルへ

エリッツインターナショナルでは、マレーシア、クアラルンプールの賃貸及び売買不動産をご案内致します。お客様にピッタリのお部屋をご紹介させていただきます。お気軽にお問い合せください

お電話でのお問合わせ
月~金[現地時間]10:00~18:00 (日本語対応)
マレーシアから
メールのお問合わせ